Veelgestelde vragen

Kynofit vindt direct contact met jou zeer belangrijk. Hierdoor kunnen we samen bepalen wat de juiste voeding voeding en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor jouw hond is. En omdat we de hondenvoeding rechtstreeks bij jou afleveren, maken we geen onnodige kosten voor bijvoorbeeld groothandels en winkels. Zo kun jij je hond het allerbeste geven tegen een aantrekkelijke prijs.

Door het aanmaken van een account profiteer je van de volgende voordelen:

  • Altijd inzicht in je bestelstatus;
  • Gemakkelijk een herhaalbestelling plaatsen;
  • Niet steeds opnieuw je gegevens invoeren.

Het aanmaken van een account is geheel vrijblijvend. Maar let op: onze klanten waarderen ons al met een 9 en we worden graag uitgedaagd om jou daar ook zo over te laten denken.

Maak hier je account aan.

Kynofit-voeding is 9 maanden houdbaar en verkrijgbaar in een verpakking van 5kg en 12,5kg. Onze hondenvoeding op maat wordt binnen 3 werkdagen na je bestelling thuisbezorgd en wordt dus niet eerst opgeslagen bij een groothandel en/of winkel. Door die korte leverlijnen krijg je altijd super-verse voeding.

Al onze voedingen zijn van hoge kwaliteit, 100% natuurlijk, bevatten geen kunstmatige geur- kleur- of smaakstoffen en geen kunstmatige conserveringsmiddelen. Omdat iedere hond uniek is, bepalen we samen met jou welke voeding het best aansluit op de behoeftes van jouw hond.

Beantwoord de vragen van Professor Beynen en ontvang direct een voedingsadvies op maat. In dit advies zie je ook een overzicht van de ingrediënten en samenstelling van de betreffende voeding.

Met de juiste voeding voelt je hond zich gezonder, vitaler en leeft hij langer. Heeft je hond een specifiek probleem – zoals een doffe vacht of overgevoeligheid voor standaard hondenvoer – dan kan aanpassing van de voeding helpen!

Veel honden krijgen op latere leeftijd gezondheidsproblemen. Door nu al de juiste voeding te geven kan een deel van die problemen, zoals bijvoorbeeld artrose, vaak worden voorkomen.

In elke levensfase heeft je hond wisselende energiebehoeftes. Het spreekt voor zich dat het eetpatroon daarop moet worden afgestemd. Nog volop in de groei vraagt het lichaam van je pup bijvoorbeeld om veel bouw- en brandstoffen. Eenmaal op leeftijd verbruikt hij of zij minder energie. Ook de hoeveelheid calcium moet optimaal zijn voor een goede botstructuur. Voor snel herstel na ziekte, een operatie of bevalling heeft je hond veel belang bij een uitgebalanceerde voeding.

Vanuit Kynofit hechten we dan ook groot belang aan regelmatig contact met je. Zo kunnen we samen de voedingsbehoefte van je hond bijhouden en indien nodig de samenstelling van de Kynofit-voeding aanpassen.

Kynofit biedt 100% natuurlijke, hoogwaardige voeding op maat. Om de voedingsbehoefte van jouw hond te analyseren, ontwikkelden we – onder leiding van Prof. Dr. Ir. Anton Beynen – een wetenschappelijk onderbouwde methode.

Vanuit deze analyse is het mogelijk exact te bepalen wat de optimale samenstelling en hoeveelheid voer is voor je hond. Professor Beynen heeft tevens de recepten voor de Kynofit-hondenvoeding ontwikkeld.

Beantwoord de vragen van Professor Beynen en ontvang direct een voedingsadvies op maat. In dit advies zie je ook een overzicht van de ingrediënten en samenstelling van de betreffende voeding.

Alle Kynofit-voedingen zijn 100% natuurlijk en bevatten alleen ingrediënten van de beste kwaliteit. Daarnaast bevatten de voedingen geen kunstmatige geur- kleur- of smaakstoffen en geen kunstmatige conserveringsmiddelen. Kynofit wordt in Nederland gemaakt.

Heb je een vraag over jouw hond en wil je graag persoonlijk advies? Mail naar klantenservice@kynofit.nl. Of vul onderstaand terugbel-formulier in voor telefonisch contact met één van onze specialisten.

Bel mij terug