Natuurlijk Hondenvoer

Jouw hond is uniek en verdient goed voer. Bij Kynofit geloven we dat honden voer moeten krijgen die bij ze past. Is jouw hond heel actief of juist lui, allergisch of een alleseter: voor elke hond biedt Kynofit geschikte hondenbrokken. Soms kan het zijn dat jouw hond last heeft van gezondheidskwaaltjes. De juiste voeding speelt dan een essentiële rol en kan veel gezondheidsklachten verminderen en voorkomen. De receptuur van onze hondenbrokken is zo samengesteld dat het alleen ingrediënten bevat die van toegevoegde waarde zijn.

Onze ingrediënten

De basisingrediënten: verse kip of verse lam

Natuurlijk hondenvoer

Verse kip

Verse lam

Zalmolie

Onze voeding bevat verschillende dierlijke vet- en eiwitbronnen. De belangrijkste: verse kip en verse lam. Kip is een belangrijke bron voor energie en bevat veel eiwitten. Lam staat er om bekend dat het geen allergische reacties veroorzaakt en is dan ook terug te vinden in onze hondenbrokken voor verschillende gezondheidskwalen. Daarnaast wordt aan veel van onze voedingen zalmolie toegevoegd. Zalmolie werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer.

Ook bevatten onze hondenbrokken gevogeltevet. Vet is een belangrijk ingrediënt in de voeding van honden, als bron van energie en als bouwstof. Overigens zal vet geen allergische reacties veroorzaken.

Gezonde en natuurlijke toevoegingen

Erwten

Lijnzaad

Rijst

Gedroogde bietenpulp

Gedroogd johannesbrood

Mais

Alleen vlees is geen gebalanceerde maaltijd en daarom voegen wij gezonden natuurlijke ingrediënten toe aan ons hondenvoer. Zo bevordert lijnzaad de stoelgang en zorgt het voor een verzadigd gevoel. Gedroogd johannesbrood draagt bij aan een goede darmfunctie en ontlastingskwaliteit, waardoor het diarree bestrijdt. Daarnaast ondersteunt het de botopbouw en zorgt voor een mooie glanzende vacht. Bietenpulp bevat een hoge voedingswaarde en goed verteerbare vezels. Mais en rijst zijn goed verteerbare granen die geen allergische reacties (glutenallergie) veroorzaken.

Deze natuurlijke ingrediënten vormen samen voor een gezonde en gebalanceerde maaltijd voor jouw hond.


Onze meest verkochte producten