Ons verhaal

Persoonlijk advies

Jouw hond is uniek en verdient goed voer. Bij Kynofit geloven we dat honden voeding moeten krijgen die bij ze past. Is jouw hond heel actief of juist lui, allergisch of een alleseter: voor elke hond biedt Kynofit een geschikte maaltijd.

Het juiste voer kan gezondheidskwalen voorkomen en bestrijden. We stellen je daarom vooraf een aantal vragen over jouw hond: heeft hij bijvoorbeeld over- of ondergewicht, allergieën of gevoelige darmen? Aan de hand van de antwoorden stellen wij een persoonlijk advies samen. Vervolgens kun je deze brokken direct bij ons bestellen, zonder verzendkosten!

Kynofit - Dieetvoeding
Hondenvoer voor Extra Ondersteuning | Shop Kynofit

Samen op weg naar de juiste voeding

Als hondenliefhebbers voelen we ons betrokken bij je hond en jou. Daarom ontwikkelen we 100% natuurlijke hondenvoeding op maat. We vinden het belangrijk dat je bij ons méér krijgt dan een zak Kynofit-voeding. We delen onze kennis op het gebied van honden en voeding en horen het ook graag als jij tips en adviezen voor ons hebt. We leven mee met je hond en jou, willen graag weten of de geleverde voeding aanslaat en passen indien nodig de samenstelling van de Kynofit-hondenvoeding voor je aan.

Aantrekkelijke prijs

Het rechtstreekse contact is één van de redenen waarom de hondenvoeding van Kynofit van hoogwaardige kwaliteit is en toch veel lager geprijsd dan speciaalvoeding van de dierenarts. We hebben niet te maken met tussenpersonen of detailhandel en kunnen op die manier kosten besparen. Zo kun jij je hond het allerbeste geven tegen een aantrekkelijke prijs.

100% Tevredenheidsgarantie

Inmiddels beveelt ruim 99% van de Kynofit-klanten ons aan. Een mooi resultaat, maar we gaan natuurlijk voor 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden is geld terug. Zo gaan we samen met jou op weg naar de juiste voeding, zodat elke hond zich gezonder en vitaler voelt.

Hondenvoer Vegetarisch

Samenwerking Professor Beynen

Bij Kynofit is Prof. Dr. Ir. Anton Beynen verantwoordelijk voor alle recepten en voor de analyse die komt tot de juiste voeding voor je hond. We zijn er trots op dat Anton Beynen ons en jou wil verrijken met zijn kennis.