Gepost op

Zeven redenen waarom jouw hond jouw soulmate is

Dat jouw hond ook jouw soulmate is, dat wist je waarschijnlijk al. Maar heb je er ooit bij stilgestaan waarom dit precies zo is? Lees hieronder zeven redenen waarom jouw hond ook jouw soulmate is!

1. Jouw hond is jouw beste vriend

Er is niets dat je niet durft toe te vertrouwen aan jouw lieve viervoeter. Hij zal je altijd steunen door dik en dun. Samen Netflix kijken in je badjas? Of een wandeling door het park? Er is niemand waarmee je dat liever doet dan met jouw hond. Een vriendschap voor het leven!

2. Je communiceert zonder woorden

Een slechte dag gehad? Of juist iets leuks te vieren? Jouw lieve viervoeter voelt je stemming feilloos aan. Zonder enige woorden weet jouw hond dat er iets niet pluis is. Hij leest jouw emoties en heeft hier een speciale antenne voor. Is dit niet ontzettend bijzonder?

3. Iedere dag opnieuw verliefd

Laten we eerlijk zijn. Iedere ochtend als die lieve oogjes je zo schattig aankijken, val je weer als een blok voor jouw hond. Geen enkele andere hond zou hem of haar kunnen vervangen! Die lieve oogjes, die stralende vacht, wat is het toch een beauty! Je hond is niet alleen jouw beste vriend, maar ook de liefde van je leven.

4. Je hond houdt je in vorm

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat we het liefst de wekker laten rinkelen en de hele dag in bed blijven liggen. Maar als je hond aan komt lopen met zielige oogjes en de riem in de bek, sta je toch maar op. Dan zal je zien dat de beweging en de frisse lucht je toch goed zullen doen, ook al was je helemaal niet van plan om op te staan.

5. Je hond is er altijd voor je

Of je nu verdrietig of blij bent, je trouwe viervoeter staat altijd klaar om je tranen of lachen te delen. Honden voelen namelijk menselijke emoties aan. Als het even niet mee zit, zal je hond troostend tegen je aankruipen en je slechte bui zal smelten als sneeuw voor de zon. En het is bewezen dat het hebben van een hond of kat mensen nog gelukkiger maakt.

6. Je hond geeft je onvoorwaardelijke liefde

Het maakt niet uit of je rondloopt in een nette jurk of rondsloft in pyjama, je viervoeter zal niet meer of minder van je houden. Zolang je hem maar mee naar buiten neemt en die bak goed gevuld houdt.

7. Je hond zal je nooit in de steek laten.

Voor je trouwe viervoeter maakt het niet uit als je eens wat stoms zegt of een keer geen zin hebt om te praten. Wat je ook doet of zegt, hij zal altijd jouw kant kiezen. En dat zelfs na al die keren dat hij je op je slechtste of meest gênante momenten heeft gezien.