Gepost op

Cadeaus voor hondenliefhebbers

December is de tijd van de feestdagen en daar horen natuurlijk cadeaus bij. Heb jij een echte hondenliefhebber in je vriendengroep of familie? En ben je nog op zoek naar een geschikt cadeau? Dan ben je aan het goede adres. Wij hebben namelijk een aantal originele cadeaus voor hondenliefhebbers in jouw familie of vriendenkring verzameld.

1. Maak een fotoalbum met de mooiste hondenmomenten

Veel hondeneigenaren hebben een smartphone vol met foto’s en video’s van hun hond. Het liefst leggen ze alle bijzondere momenten vast, en dat zijn er nog al wat. Maar wie kijkt die foto’s ooit nog terug? Maak er daarom een mooi fotoalbum van; het perfecte persoonlijke cadeau voor de hondenliefhebber.

2. Een verwendag voor baasje en hond

Een van de meest gegeven cadeaus tijdens de feestdagen is een saunabon. Maar voor hondenliefhebbers is dit vaak lastig. Wanneer ze naar de sauna gaan moeten ze gelijk een oppas voor hun hond regelen, want meestal kunnen ze hun hond niet de hele dag alleen thuis laten. Gelukkig bestaat hiervoor een oplossing: een wellness centrum voor mensen én honden. Hiermee kan de hondenliefhebber echt een dagje ontspannen, want zijn hond mag gewoon mee. Geen gedoe met een oppas regelen, en een dagje weg is natuurlijk extra leuk als de hond erbij mag zijn.

3. Een ontroerende film over een hond

Over honden zijn heel wat films gemaakt. Natuurlijk zijn er de vele kinderfilms zoals Beethoven, 101 Dalmatians en Air Bud. Maar voor volwassenen is er ook genoeg te bekijken. Tranentrekker Hachi bijvoorbeeld, over een Japanse hond die jarenlang zijn baasje bleef opwachten op het treinstation, niet wetende dat hij was overleden. Of Greyfriars Bobby, de beroemde Schotse terriër die jarenlang het graf van zijn baas bleef bewaken. En Marley & Me, ook al zo’n ontroerende film over een stel dat een hond in huis neemt. Pas op: al deze films hebben een hoge traanfactor.

4. Maak zelf een originele halsband

Voor de creatievelingen is het leuk om een gepersonaliseerde halsband te maken. Koop een brede halsband en versier deze bijvoorbeeld met mooie lapjes stof. Of bestel een lint met tekst en naai deze vast aan de halsband. De echte hondenliefhebbers weten zo’n cadeau wel te waarderen!

Cadeaus voor hondenliefhebbers | Kynofit

5. Een gratis voedingsadvies van Kynofit

Heeft de hond van jouw vriend of familielid mogelijk last van een allergie, artrose of overgewicht? Of hecht het baasje waarde aan gezonde, uitgebalanceerde voeding? Laat hem of haar dan eens kennismaken met het voer van Kynofit. Op de website kan hij of zij gratis een voedingsadvies aanvragen. Zo kom je er snel achter of de hondenbrokken van Kynofit een goede voeding voor de hond zouden kunnen vormen.

Het voedingsadvies van Professor Beynen vind je hier.

Zoals je ziet zijn er ideeën genoeg; van een saunadag tot een hondenfilm. Hopelijk heb je hiermee genoeg inspiratie gekregen om jouw vriend of familielid te verrassen. Want zijn of haar trouwe viervoeter mag natuurlijk niet vergeten worden met de feestdagen.